CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用

寺田 要部ステンレス水中ポンプ 底水用 60Hz CSL100L

Eigen WordPress website zelf maken?

Om een goede WordPress website zelf maken moet u gebruik maken van: een goed thema, builder, contact formulier, GDPR, beveiliging, back-up & database.

CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用 CSL100L 寺田 底水用 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 要部ステンレス水中ポンプ 寺田 底水用 60Hz CSL100L 底水用 60Hz 寺田 CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用

寺田 要部ステンレス水中ポンプ 底水用 60Hz CSL100L

Thema

De thema zorgt voor de look & feel van de website maar ook van de kwaliteit. Wanneer u gebruikt maakt van een goed thema dan resulteert dit in minder WordPress problemen en errors.

Builder

De website builder is belangrijk omdat het de structuur en mogelijkheden geeft van uw website. Wanneer u gebruikt maakt van een premium builder, dan kunt u letterlijk elke website na bouwen. Dit zorgt ervoor dat uw website er altijd professioneel uitziet.

AVG Proof

Sinds 25 mei 2018 moet iedere website voldoen aan de AVG, dus ook wanneer u de WordPress website zelf gaat maken. Een onderdeel om uw website AVG proof te maken is een Cookie pop-up. Wij leggen in ons pakket exact uit hoe dit moet.

Back-up

Het is zeer belangrijk wanneer u uw website voor het eerst zelf bouwt om een automatische back-up te hebben. Dit is essentieel omdat iedere plugin dat u installeert ervoor kan zorgen dat uw website crashed. WordPress website zelf maken = Back-ups!

WordPress website zelf maken met spoed?

Met spoed een wordpress website zelf maken; one-page website.
Als u snel (binnen 1 werkdag) een website wilt hebben dan adviseren wij u om een one-page website te bouwen. Een one-page website is totaal anders qua structuur, er wordt namelijk gebruik gemaakt van “#menu-balk” om naar bepaalde secties te navigeren binnen de pagina.

Natuurlijk moet ook een one-page website AVG-proof gemaakt worden, maar het is minder werk.

WordPress website zelf maken in een Webshop? dit is ook mogelijk alleen komt er een extra stap bij. Dit is het installeren van Woocommerce, dit geeft de mogelijkheid om producten (fysiek of digitaal) te verkopen via uw website. Hierbij moet u uiteraard Mollie installeren als betaal systeem.

0 uur
One-page website bouwen
0%
gegarandeerd succes
CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用
CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用

商品名寺田 要部ステンレス水中ポンプ 底水用 60Hz CSL100L,寺田 要部ステンレス水中ポンプ 底水用 60Hz CSL100L,非自動運転形,品番369-jp-b-000tgjlv4,出力(kW):0,周波数(Hz):60,●吐出量([[リットル]]/min):35●全揚程(m):4,電源(V):単相100V,※ご注文タイミングやご注文内容によっては、購入履歴からのご注文キャンセル、修正を受け付けることができない場合がございます,60Hz 底水用 CSL100L 寺田 要部ステンレス水中ポンプ,商品説明●接液部に樹脂とステンレス(SUS304)を使用,商品仕様吐出量([[リットル]]/min):35,●接液部完全防錆により高い耐食性です

電源コード長さ:3,重量,1●電源コード長さ:3,1●出力(kW):0,CSL100L 寺田 要部ステンレス水中ポンプ 底水用 60Hz,3●周波数(Hz):60●口径(mm):25●電源(V):単相100V●電流(A):2,※大型商品や一部の商品につきましてはメーカー取り寄せとなる場合がございます,全揚程(m):4,口径(mm):25,CSL100L 要部ステンレス水中ポンプ 60Hz 寺田 底水用,電流(A):2,JAN4975567186893,5m●非自動運転形●原産国:日本●質量:4KG●沖縄・離島への配送料金は別途見積もりとなりますのでご了承ください,●電動機保護装置を内蔵しています

WordPress website zelf maken voor maar €75,- eenmalig

Wij leveren u een ebook waarin exact alles uitgelegd is hoe u uw eigen website kunt bouwen stap voor stap. Ook ontvangt u van een DIY pakket waar alle thema’s en plugins instaan die u nodig zult hebben bij het bouwen van uw website.

Hoe kunt u het bestellen?

1. Klik op bestellen

U wordt direct naar de informatie pagina doorgestuurd

2. Customisation

Vul uw gegevens en domeinnaam in (leeg laten indien u die nog niet heeft). Ga door naar afrekenen.

3. Downloaden

U ontvangt direct de e-boek, plugins en support via uw email. Indien u vragen of hulp nodig heeft kunt u ons altijd bereiken.

Het WordPress website zelf maken pakket

Met behulp van dit pakket kunt u direct uw eigen website of website zonder een webdesign bureau hiervoor in te huren. U ontvangt een ebook waarin uitgelegd wordt welke stappen u als eerst moet uitvoeren.

Dit pakket is bedoelde voor beginnende ondernemers die weinig tot geen budget hebben maar toch een website willen. Wij helpen u!

Wat moet ik doen wanneer ik vast loop?

Wanneer u problemen ervaart met uw website dan kunt u ons altijd benaderen. Wij helpen u direct met enige vragen die u heeft. Een WordPress Website zelf maken is niet het makkelijkst maar wel het voordeligst.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu